15. kolo
22.11.2009 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:1

Boleslav doma porazila Baník 3:1. Do vedení poslal domácí Sylvestre, který proměnil penaltu, v zápětí vyrovnal Bolf, ale na góly Kuliče a Rajnocha už Baník odpověď nenašel a prohrál 1:3.

Boleslav šla do vedení v 16. minutě, když penaltu proměnil Sylvestre. Ta se kopala po ruce Lukeše v pokutovém území a exekutor ji s přehledem proměnil, když tvrdě po zemi vystřelil a poslal míč k tyčce - 1:0. Ostrava brzy vyrovnala. V 19. minutě dal na 1:1 Bolf. Ten se trefil hlavou po Lukešově rohu. Před kocem půle potom dvakrát podržel ostravské brankář Baránek. Njeprve vychytal ránu Mendyho a následně zneškodnil i Rajnochův pokus. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Boleslav prolomila Baránkovo kouzlo a dala dva góly až v druhém poločase. Nejprve se trefil Kulič, který v 73. minutě využil skvělou Nečasovu nahrávku a pálil víceméně do prázdné a v samém závěru spečetil na 3:1 Rajnoch. Ten se trefil hlavou. Mezi góly měl šanci hostující Varadi, ale spolu s Millerem přehodil i bránu.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele