29. kolo
08.05.2010 17:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Viktoria Plzeň 2:2

Střížkov doma remizoval s Plzní 2:2. Za domácí se trefili Jeslínek s Flachbartem, za hosty z Plzně Rada a Bystroň.

První šanci měli hosté, když střílel po Kolářově přiťuknutí Rajtoral, ale domácí brankář vyrazil na roh. Po rohu vznikl závar v pokutovém území Střížkova, ale branka nepadla. V další šanci se ocitl plzeňský Rezek, ani on ale branku nedal, když po pasu Horvátha pálil do boční sítě. Sám Horváth se mohl trefit, pro něj dost netradičně, hlavou, ale Beláň jeho ránu vyboxoval pryč. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Plzeň začala aktivně i v druhé půli. Petrželovu dělovku vyrazil Beláň. Po hodině hry potom orazítkoval břevno Rezek. A tak, když nedali branku hosté, zaúřadovali domácí. Jeslínek dostal dobrý míč, udělal několik kroků s balonem a poslal balon pod padajícího Ticháčka. Domácí se neradovali dlouho, jelikož o sedm minut později, v 70. minutě vyrovnal Rada. Ten zůstal úplně nehlídaný u tyče a centr přetavil ve vyrovnávací branku. V 79. minutě se kopala penalta za faul na domácího Ibeho. To proměnil technickou střelou Flachbart a opět tak poslal domácí do vedení. O dělbě bodů nakonec rozhodl Bystroň, který se trefil po centru Horvátha hlavou.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Horvátovci, pohár musíte vyhrát ---- jasné !!! Hrajete dobrý fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele