6. kolo
30.08.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bohemians Praha - Slovan Liberec 2:1

Střížkov dokázal otočit vývoj utkání se silným Libercem, a tak si konečně připsal tři body. Jako bonus si pak odnesl absolutně zbytečnou červenou kartu pro útočníka Kincla. Severočeši tak po pohárovém kolapsu propadli i v dalším zápase a je otázkou, co nastane v následujících týdnech.

Když v sedmnácté minutě vstřelil Blažek gól do sítě Střížkovských, vypadalo to, že o osudu zápasu je rozhodnuto. Parta kolem útočníka Kincla však nedala svou "kůži" nijak levno, neboť to byl právě tento útočník domácích, kdo o šest minut později vyrovnal na 1:1 a zaznamenal tak teprve třetí letošní gól pražského týmu.

Jak ale první poločas vypadal? Územní převahu či větší počet šancí měli na svých kopačkách hosté, kteří posilněni či oslabeni o čtvrteční noční můru, chtěli dát zapomenout na evropský kolaps a hned od úvodních minut se hrnuli do útoku.

Přibližme si gólové trefy obou týmů. Nejprve se na straně libereckých dostal k míči Liška, který nahrál osamoceném Blažkovi, pro kterého už nebyl problém obehrát posledního protihráče před sebou, jehož dres se honosil jmenovkou Beláň.

Na druhé straně se pro změnu zaskvěl Kincl, který dokázal po "brazilsku" vstřelit gól z malého vápna patičkou.

Následné šance na obou stranách byly buď nepřesně vyřešené či zakončené do míst, kde stáli pozorní brankáři, a tak za zmínku stojí pouze nadějný útok libereckých, kteří ve třech postupovali na jediného obránce soupeře, kterého se asi zželelo Papouškovi, jehož přihrávka měla tak špatné parametry, že jí dokázal brankář Beláň polapit.

V úvodu druhého poločasu se strhla malá "bouře" příležitostí. V té první se ocitl Blažek, který však trefil pouze tyč. A jak už to tak bývá, pravidlo "Nedáš - dostaneš", opět zaučinkovalo. Hned vzápětí totiž vyrobil Vulin vyrobil hrubici nebývalých rozměrů, když přihrál na centimetr přesně domácímu Zoubkovi, pro kterého nebyl problém z první překonat Hauzra - 2:1.

Hostům následně málem zatrnulo znovu. Hauzr totiž nestačil vyběhnout včas pro míč, ke kterému se dostal domácí Dobeš, jehož oblouček jen těsně minul libereckou branku.

Za poznamenání následně stojí až jedenadevadesátá minuta, kdy Kincl po právu dostal za absolutní "nesportovinu", totiž úmyslné odkopnutí míče, druhou žlutou kartu, a tak se po zásluze poroučel do kabin.

Autor: Filip Horký / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemka bude brátin takže muj tip 02

Reagovat
vanGomm

Liberec se dostává do pohody a měl by to potvdit jak postupem v EL tak výhrou na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tom čtvrtečním výkonu Liberce jsem fakt zvědav, jak tenhle zápas bude vypadat. Tipuju místo výsledku spíše pěknou holomajznu.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a ŠKORPIL VEN !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

To bude plychta Strizkov bude jen odkopavat nema cenu se na to ani divat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem teda nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Very nice... Už jen se přejmenovat na FC Střížkov, FK Střížkov nebo 1.FC Střížkov ať nedráždíte fanoušky 1905 a bude to cajk A v příští sezóně v 1. lize 6 pražských klubů ať je to jako v Rusku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele