4. kolo
16.08.2009 17:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Bohemians Praha - FK Teplice 1:3

Teplice zůstávají i nadále neporaženy. Tentokrát předvedly ofenzivní fotbal proti střížkovským Bohemians, když vyhrály na jejich půdě 3:1. Utkání ovlivnila červená karta, kterou obdržel po půlhodině hry domácí Obermajer.

Vítěz poháru Českomoravského fotbalového svazu začal utkání lépe, po čtvrt hodině hry našel přesný centrem Mareš Vondráška, jenomže ten hlavičkoval těsně vedle branky. Hned za dvě minuty se k dalšímu teplickému pokusu prodral opět Mareš. Střela, kterou vyslal, byla tečovaná a branku minula jen o centimetry. Domácí velké šance hostů přežili a ve 26. minutě se dostali překvapivě do vedení. Macháček našel Marka Kincla, který obloučkem přehodil Grigara - 1:0 pro Bohemians.

Radost Střížkova však netrvala dlouho, protože hned za dvě minuty vyrovnal hlavou aktivní Mareš. Ve 33. minutě navíc přišla pro Klokany další rána, druhou žlutou kartu obdržel domácí Obermajer a musel předčasně do sprch.

A mohlo být ještě hůře, Teplice zahrávaly rohový kop a po sérii hlaviček musel z brankové čáry odkopávat míč Halama. Závěr prvního poločasu doprovázely nepřesnosti na obou stranách, takže do šaten se šlo za smírného stavu 1:1.

Už ve 48. minutě měli domácí možnost zahrávat standardní situaci, Wakui našel centrem Halamu a brankář Grigar musel prokázat své kvality. Další příležitost měly Teplice, Vidlička připravil parádní šanci pro Štěpána Vachouška, jenomže bývalému hráči Slavie střela vůbec nesedla. V 66. minutě došlo k obratu v utkání, Doležalův centr si totiž do vlastní sítě srazil Marek Kincl, ten se tak trefil do obou branek. Zvýšit mohl o deset minut později Hesek, ale střelu opřel do břevna. Útočný fotbal pokračoval a domácím se naskytla možnost vyrovnat na 2:2, Wakui sám před Grigarem selhal a Teplice v 89. minutě přidaly třetí gól. Pohlednou individuální akcí se prosadil veterán Pavel Verbíř - 1:3. Verbíř mohl vzápětí přidat další branku, sám na Beláně však nevyzrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

teplice se budou chtít šetřit a evropskou ligu ale i tak vyhrajou 1:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Strizkov koupi tri fiky a je zralej na druhou ligu zatim nic nepredvadi

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 protože teplice se tedka budou soustredit na Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

757 Návštěva roku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele