18. kolo
06.03.2010 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 2:0

Fotbalisté Bohemians 1905 si spravili chuť a po těžké porážce v Jablonci doma zdolali Sigmu Olomouc 2:0. Klokani rozhodli o své výhře v prvním poločase, kdy vstřelili obě branky. Účet utkání otevřel Kaufman, druhou trefu obstaral Štohanzl.

Po posledním nezdaru s Jabloncem měli Klokani co odčiňovat a svůj úkol pojali od úvodní minuty velmi dobře. Jejich aktivita vyvrcholila v 9. minutě první vstřelenou brankou. Z hranice pokutového území vypálil Štohanzl, jeho střelu Lovásik vyrazil pouze ke Kaufmanovi a domácí vedli 1:0. O chvíli později se Klokani opět hnali do útoku, Škoda místo zakončení zvolil přihrávku a tím prakticky celou akci zastavil. Na druhé straně se pokusil vypálit Rossi, ale jeho střelu zablokoval Nikl. Po půlhodině hry zvýšili hosté svojí aktivitu, ovšem další branka padla do jejich sítě.

Štohanzl přihrál osamocenému Škodovi, ten sice trestuhodně nedal, nicméně míč se od Lovásika dostal zpět ke Štohanzlovi, který nakonec zvýšil na 2:0 pro domácí Bohemians 1905. Pohodlné vedení 2:0 domácí v klidu pohlídali a po pětačtyřiceti minutách byli jasně blíže ke třem bodům.

Olomoučtí měli ve druhém poločase velmi těžkou úlohu - pokusit se s výsledkem ještě něco udělat. Nicméně Olomouc přidala a v 56. minutě měla velmi dobrou příležitost, ovšem Ordoš ve vyložené šanci míč netrefil. Aktivita hostů pokračovala, ale brankář Sňozík nemusel výrazněji zasahovat.

Po hodině hry měl hned dvě zajímavé příležitosti Milan Škoda, nejprve v tísni nezakončil přesně, a podruhé po Bálkově pasu mířil doprostřed branky.

Bohemka nemusela pospíchat a podle toho se také odvíjel závěr utkání. Olomouc, ač se snažila, nedokázala více ohrozit branku domácích, a kdo nedá gól, nemůže zvítězit. Klokani tedy vyhráli pohodlně 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
klokan.paul

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi,myslete!!!jedině SIGMA!!!

Reagovat
vanGomm

Olomouc trochu mírný favorit přece jen je.Na druhou stranu Bohemka hraje doma.Tipnu X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele