3. kolo
09.08.2009 16:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Jablonec 0:1

Střelecké trápení Bohemians 1905 nadále pokračuje. Domácí si tentokrát nepřipsali ani bod, když v Ďolíčku podlehli Jablonci 0:1. O výhře Severočechů rozhodla jediná třeba Jana Vošahlíka.

Úvod utkání přinesl na obou stranách dost nepřesností, za domácí poprvé zahrozil Adam, ale jeho střela byla zablokována. O něco nebezpečnější byl na druhé straně pokus jabloneckého Vošahlíka, ten hlavičkou zamířil vedle. Ve 24. minutě na sebe znovu upozornil Adam, který dobře umístěnou levačkou protáhl brankáře Špita. To byla první velká gólová šance utkání. O chvíli později to zkoušel Lafata, ale minul. Jablonec nebyl vyloženě nebezpečnější, jenomže ve 40. minutě potrestal chybu domácí obrany Jan Vošahlík, skákavou střelou překonal Sňozíka - 0:1 pro Jablonec. Do konce vyrovnaného prvního poločasu už další branka nepadla, takže se šlo do šaten za stavu 0:1.

Hned v první minutě druhého poločasu mohli hosté náskok navýšit. Haurdič poslal přesný míč na Vošahlíka, ten ve skluzu zakončil a brankář Sňozík dobře zabránil nebezpečnému pokusu. Jablonec byl ve druhém poločase lepším týmem, nicméně v 70. minutě mohlo být vyrovnáno. V oblasti značky pokutového kopu se v šanci objevil Kaufman, ale netrefil branku. Jablonečtí velice pozorně bránili, Klokani svého soupeře zatlačili až v nastaveném čase, ale to už bylo příliš pozdě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klokanum uz to jednou musi prijit 2.1 a body zustanou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani proti spartě předvedli hezký výkon jablonec se se slováckme trapil myslím 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec se proti Slovácku trápil?Chlapče na jakej fočus jsi to koukal ?....Klokanům to jednou výjde, ale ne proti nám 0:2.....Gablonz 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec si odveze bod

Reagovat
Radar

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele