11. kolo
18.10.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 0:1

Bohemians 1905 doma podlehli Slovácku 0:1. Jedinnou branku vstřelil v 71. minutě Kordula.

První zajímavá situace přišla v 37. minutě, kdy se hosté dožadovali penalty. Švancara poslal přihrávku na Racka, a ten po kontaktu se Štohanzlem spadl vně pokutového území. Rozhodčí pokutový kop nepískl. V závěru půle měli šanci domácí klokani, Jindřišek nahrával v pokutovém území Škodovi a ten střílel. Jeho ránu ale zblokoval na roh Němčický a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Bohemka měla šanci i na začátku dějství druhého, to pálil nejprve po přiťuknutí Štohanzla Rychlík, ale pouze doprostředka brány a následně už, už chtěl střílet Hrdlička, ale míč mu od nohy sebral Randa. Na druhé straně se mohl nejprve prosadit Kordula, ale z úrovně penalty trestuhodně netrefil bránu a následně střelu Valenty, mířící pod břevno, pěkně vytáhl Sňozík. Své zaváhání Kordula s Valentou napravili v 71. minutě. Hosté zahrávali roh, Valenta hlavou prodloužil na zadní tyč a Kordula střelou do prázdné brány rozhodl o výhře Slovácka 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
klokan.paul

2:1

Reagovat
milan78

1:3, švancara + zelenka to rozjedou si myslím, kurz 3.55

Reagovat
diastan

taky si myslim svanci tam jeden da a jedou se 3 bodama dom a smer nahoru v tabulce ...svanci a zelenka to pude xD

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
vanGomm

X2

Reagovat
georgeo

výborně kluci

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, díky chlapci. FCS!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele