28. kolo
05.05.2010 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - FK Teplice 0:0

Ve šlágru kola si Jablonec rozdělil body s Teplicemi a utrpěl tak velkou ztrátu v boji o titul. Na druhé straně ale může být Jablonec spokojen s tím, že udržel před Teplicemi třetí místo, a tudíž i pohárovou Evropu.

Jablonečtí mohli jít velmi brzo do důležitého vedení, ve 4. minutě utkání totiž Kovařík předložil krásný pas Lafatovi, jenže ten před Slavíkem nedokázal usměrnit míč do branky. Hned za další tři minuty tu byla další velká šance Baumitu. Tentokrát centroval Jarolím a Eliáš minul teplickou branku jen těsně. Do konce prvního poločasu už moc šancí, tedy těch stoprocentních, k vidění nebylo. Jarolím se ještě pokoušel z dálky překonat Slavíka, ovšem zamířil vedle. Teplice se za prvních pětačtyřicet minut do pořádné šance nedostali.

Bohužel ani druhá půle nebylo bohatá na šance. Pavlík a Loučka zkoušeli střelecké štěstí marně. V 69. minutě se Teplice dostaly do první velmi nebezpečné příležitosti, a mohli to být právě hosté, kteří otevřou skóre jinak nepříliš záživného utkání. Stožický našel dlouhým centrem Mahmutoviče, ten se vzápětí zbavil Haurdiče a nebýt zásahu Zábojníka bylo by s Jabloncem zle. Posledních dvacet minut utkání se neslo v hodně kostrbatém duchu, k vidění bylo několik nepřesností a utkání evidentně směřovalo k bezgólové remíze.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že urvem aspoň remízu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje o titul a na klíčový zápas příjde 3800 diváku, Komňacký může jen vspomínat na plné Bazaly - - - - V Jablonci milují fotbal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
soukup

uvědom si, že ne každý město má 350 000 obyvatel jako ta tvoje Ostrava, a k tomu si navíc přičti Havířov, F-M, Orlovou, Bohumín a mnoho dalších měst z velmi zalidněnýho severovýchodu což dohromady dává tak k milionu potenciálních fandů, Jablonec má 40 000 obyvatel a okolo něj jsou města s vlastními prvoligovými celky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele