26. kolo
24.04.2010 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FC Brno 11:0

Fotbalisté Jablonce doma nezaváhali a stále mohou pomýšlet na ligový titul. Utkání rozhodl jedinou brankou David Lafata. Brno mělo několik slibných šancí zejména v prvním poločase, jenže branku se jim vstřelit nepodařilo.

Domácí Baumit začal lépe, ovšem po chybě v záloze mohl prohrávat. Loučka ztratil míč a přečíslení zakončil Polách, nicméně Špit jeho střelu kryl. I další šance Brna vyplynula z jablonecké hrubky, Hruškovu přesnou střelu k tyči vytáhl s vypětím všech sil brankář Špit. Do třetice všeho dobrého a zlého, Jablonec opět chyboval. Rabušice zlikvidoval Špit a Polách mířil nepřesně. Brněnské fotbalisty mohly tyto šance hodně mrzet, neboť Jablonec šel v prvním poločase do vedení. Ve 37. minutě poslal Jarolím přesný centr na Davida Lafatu, a ten střelu nedal Doležalovi šanci - 1:0 pro Jablonec. Brno mohlo do poločasu vyrovnat a opět po chybě Jablonce, Rabušic obehrál Hubera a zakončující Polách opět minul.

Ve druhém poločase měli jablonečtí několik dobrých příležitostí na vstřelení druhé branky, jenže Jablonský sám před Doležalem nedokázal trefit míč do branky. Zatímco v prvním poločase se hosté dostávali do šancí především díky chybám Jablonce, ve druhé půli Baumit nechyboval a Brno se do zakončení nedostalo. Svěřenci trenéra Komňackého ze své převahy druhý gól nevytěžili, a tak vyhráli jen 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

11:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele