22. kolo
29.03.2010 17:30 CET
3 : 1
(2:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Slavia Praha 3:1

Ostrava zřejmě podepsala výpověď trenérovi Slavie Karlu Jarolímovi, když doma porazila sešívané 3:1. Domácí poslal do vedení hned z kraje utkání Vydra, následně zvýšil Bolf. Poté se trefil pražský Trapp, ale definitivní podobu dal výsledku pětadvacet minut před koncem Mičola.

Běžela sedmá minuta a poprvé se přepisovalo skóre utkání. Lička poslal do vápna vysoký míč, slávisté se v obraně nedohodli a Kopic poslal míč přímo na Vydru, který z pěti metrů pohodlně otevřel skóre - 1:0. Na druhé straně vystřelil nabezpečně Grajciar, ale Baránek s potížemi míč zpacifikoval. Další možnost měl Varadi, který po neuvěřitelné chybě Lafrance ještě méně pochopitelně nevystřelil a míč mu ukradl brankář Vaniak. Ve vápně Ostravy mohl nebezpečně střílet Trubila po chybě Nevese, ale Baranek zasáhl dříve, než se Trubila dostal k míči. Ve 22. minutě se opět menilo skóre. Na 2:0 zvýšil René Bolf. Bolf se trefil po rohu hlavou a opět se do gólu zamotal Kopic, který míč tečoval za záda Vaniaka. Ostrava měla příležitost z brejku, kdy Varadi našel dobře Vydru, ale ten ve skluzu přestřelil. Sešívaní snížili deset minut před koncem prvního dějství. Trapp vystřelil z 30 metrů z halfvoleje a míč se s pomocí břevna odrazil do brány. Nádherná branka. Poločas zakončil tvrdý faul Neuwirtha na Trappa, který překvapivě nechal rozhodčí nepovšimnutý. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro domácí Baník.

Hned z kraje druhé půle mohl dát gól Mičola, ale skvělý zákrok vytáhl Vaniak. Mičola vystřelil ve skluzu a slávistický gólman konečky prstů vytáhl míč ven. Po hodině hry byla slávistům upřena penalta. Janda si na kraji vápna kryl míč, když ho podrazil Mičola. Píšťalka rozhodčího Jecha opět zůstala němá. A aby nebylo Mičoly málo, přišla 65. minuta a branka na 3:1. Mičola se trefil zblízka pod víko. V závěru ještě mohl zvýšit Lička, ale skvělý zákrok opět vytáhl Vaniak. Ostrava porazila Slavii 3:1 a nejspíš tak ukončila působení trenéra Jarolíma v týmu Slavie Praha.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
Tomtaf

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhraje a bude dál bojovat o titul.2-1

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem vítězství domácích.

Reagovat
Kepy_FCB

1:0 (Vydra)

Reagovat
smazaný uživatel

K.Jarolím udelá změny do branky pujde zpět Martin a chachaři z toho budou tak zblblý že koupí bura 1:5 a je to

Reagovat
smazaný uživatel

zbláznil ses !

Reagovat
smazaný uživatel

Tož kurňa konečně prolomíme prokletí, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Proč troškařit, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Lička, Vydra

Reagovat
klokan.paul

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček vyhraje 2:0 a Jarolím půjde do .........

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček Slávii rozemele a Jarolím půjde

Reagovat
smazaný uživatel

adios karlos

Reagovat
smazaný uživatel

takež jarolím konec?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele