20. kolo
20.03.2010 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - České Budějovice 0:1

Budějovičtí se ještě před půlhodinou hry dostali do vedení, čímž nešťastně dali zápasu špatný spád. Jako outsideři totiž vložili všechny své síly do udržení těsného vedení, Baník se na vyrovnání nezmohl.

Domácí sice podle očekávání převzali iniciativu zápasu na své kopačky od prvních minut, když se však po rychlém brejku ve 22. minutě dostali Budějovičtí k rohovému kopu, museli sklonit hlavu. Na centr si totiž nejvýše vyskočil Horejš a hlavičkou překonal brankáře Baránka. Baník nedokázal odpovědět lépe, než jediným závarem, po kterém míč nedokázal do branky dopravit Mičola. Do šaten se tak šlo za překvapivého vedení Jihočechů.

Trestuhodně zahodil jednu z větších šancí Lukeš, který se v 65. minutě dostal k voleji, který namířil vysoko nad branku. Zbylých pětadvacet minut jen dokazovalo, že tvořiví hráči Baníku potřebují prostor k tomu, aby vyvinuli na svého soupeře ofenzivní tlak. Po tristním výkonu neměl Baník prakticky žádný nárok na vyrovnání.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Betonáři přijedou přesto dardu odvezou!

Reagovat
smazaný uživatel

No a bé! 1:2 a to budu hodnej

Kdepak, bod by byl dobrej, moc dobrej. Ale asi prohrajem no ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ... co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem, nutno podotknout bohužel, viděl osobně:-(

Reagovat
AjaxFans

Byla to taková hrůza?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná... Varadi hrál hovno, Lukeš to kazil, rozhodčí pískal strašně, jedině snad Budějovičtí nic nepokazili, hráli si svoje a pohoda...

Reagovat
AjaxFans

škoda,potřebovali jsme,aby jste je porazili

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrálos e na Bazalech... a lukeš měl halfvolej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele