3. kolo
08.08.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:1

Sparta nedokázala ani ve třetím ligovém zápase zvítězit a i nadále zůstává ve druhé polovině tabulky. Letenští vedli zásluhou talentovaného Kadlece 1:0, jenomže po změně stran vyrovnal na konečných 1:1 Dos Santos.

První poločas příliš vzruchu nepřinesl, kdo očekával, že bude od první minuty dominovat pražská Sparta, ten se zmýlil. Oba celky měly několik náznaků šancí, ale ani jeden z nich až do 41. minuty více branku soupeře neohrozil. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu udeřili hostující Pražané, přesněji řečeno, míč prošel pokutovým územím Příbrami a mladíček Václav Kadlec přehodil brankáře Krbečka 0:1 pro Spartu. To ale bylo v prvním dějství vše.

Druhá půle už byla o něco lepší, v 58. minutě mohl přidat důležitý druhý gól Kalouda, ale podobně jako v Aténách proti Panathinaikosu svojí příležitost zahodil, radost mu zkazil bránící Müller. Od této chvíle převzali otěže zápasu Příbramští. V 67. minutě mohl vyrovnat hlavou po centru Klesy útočník Huňa, jenomže přestřelil. O minutu později už se domácí radovali z vyrovnání. Dos Santos nasadil zkušenému Blažkovi "housle", a bylo to 1:1.

Sparta byla po této brance značně otřesena a o deset minut později mohla znovu inkasovat, jenomže akrobatický pokus skončil nad brankou Jaromíra Blažka. Další branku už diváci v Příbrami neviděli, a tak si domácí připsali velice cenný bod za remízu 1:1 s favorizovanou Spartou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta je zklamaná že prohrála v řecku zase 3:0 tento rok to měli hodně nadějné ale škoda na příbrami si budou chtít zpravit chuď ikdyž příbram bude poprvé doma tak uvidíme 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak..hlavně musí začit davat goly..tip:0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju to 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci Pribram to doma nepusti pojedete bez bodu 3.1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zabere vidím to tak na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda sance na konci , kdyby pribram vyhala byl bych radsi , ale i remiza je dobra , sparta je na tom na dne , vypadne i s Mariborem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Parada,jen tak dal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele