5. kolo
23.08.2009 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2:1

Po prohře na Slovácku si Olomouc nezlepšila náladu ani v Příbrami. Po prvním děsivém poločase se sice rychle dostala do vedení, nicméně Pleško zavelel k obratu gólem a na vítězný poté i sám přihrál.

Jestli se hrál v prvním poločase Na Litavce prvoligový fotbal, muselo by se v nižších soutěžích hrát bez balonu. Nejenže si žádný z týmů nevytvořil šanci, příbramský a olomoucký brankář dokonce neměli ani jeden ostrý zákrok. I přes počáteční aktivitu Hanáků a následné snažení domácích si museli diváci hodně stýskat po svých penězích utracených za lístky.

Do druhé půle vstoupili parádně hosté. Po čtyřech minutách si na rohový kop naběhl mladičký Dreksa a hlavičkou otevřel skóre. Po změně stran se toho moc nového neudálo, alespoň však padaly branky. V 66. minutě se o vyrovnání postaral Pleško. Ten zpoza vápna napřáhl k parádní střele pod břevno, se kterou toho Drobisz moc dělat nemohl.

A jen pár minut poté se v Příbrami slavilo znovu. Sebevědomím nabitý Pleško nahrál parádně Šmejkalovi, který se dostal do vápna a přízemní střelou k tyči nechal opět Drobisze na holičkách. Rozhodnout mohl Tarczal, který po signálu pálil jen těsně kolem tyče.

Deset minut před koncem začala velká honba za vyrovnáním, ve kterém zabránil vynikající Krbeček. Nejprve Štěpán nevyužil své plné energie a ztroskotal na domácím brankáři. Ten poté vychytal i hlavičkový pokus Ordoše. Po chybě obrany zase musel hasit Šultesovu střelu dobrým zákrokem nohou. V naprostém závěru se pak ještě vyznamenal proti nepříjemné střele Kaščáka a mohl se radovat z překvapivého vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
sosna

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to zadelany na tri bodiky pro Pribram 3 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele