18. kolo
14.04.2010 17:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:2

Utkání v Příbrami bylo hodně zajímavé, domácí prohrávali už 2:0, jenže výsledek nakonec dokázali vyrovnat. Hodně tomu napomohlo vyloučení Ondřeje Kúdely, který krom červené karty vstřelil úvodní branku zápasu.

Až do 25. minuty nebylo k vidění takřka nic, až potom totiž krásně vypálil Ludovic Sylvestre a brankář Krbeček musel vytáhnout parádní zákrok. O čtyři minuty později znovu hrozili hosté, Kalina přihrál Chramostovi, ten ale míč netrefil přesně podle svých představ a tudíž ani neohrozil branku domácích. Mnohem nebezpečnější byla šance Táborského, jenž mohl zakončit pohlednou akci mladoboleslavských fotbalistů. Ivo Táborský se ale zalekl a svůj pokus namířil přesně doprostřed branky. Tlak hostů nakonec kýžené ovoce přinesl. Ve 32. minutě se totiž dostal k odvrácenému balónu Ondřej Kúdela a přesnou ranou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Mladou Boleslav.

Příbram toho doposud příliš nepředvedla, ovšem za dvě minuty po inkasované brance byla blízko vyrovnání. Klesova hlavička šla však vedle branky. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo, Příbram prohrávala 0:1 a potřebovala nutně zabrat. Druhé dějství se pak domácím fotbalistům vydařilo mnohem lépe a velký podíl na tom mělo vyloučení Ondřeje Kúdely, ten obdržel červenou kartu za faul na útočníka Huňu. Nicméně v 66. minutě mohli Boleslavští vstřelit druhou branku, Chramosta mířil jen těsně vedle, a to byl další klíčový okamžik, neboť kdyby dal, nejspíše by bylo po utkání.

Příbram prohrávala 0:1 ale rozhodně se nechtěla vzdát, v 68. minutě ale inkasovala podruhé, ex-slávista Hrdlička si v pokutovém území zpracoval míč a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Domácí pak dlouho drželi míč, ale až do 84. minuty nic nevymysleli. Další klíčový okamžik nastal po chybě Mladé Boleslavi, která zahrála malou domů. Příbramský Klesa pak propálil vše, co mu stálo v cestě, a snížil na 2:1. Boleslav závěr absolutně nezvládla a nakonec přišla o tři body. Parádní hlavička útočníka Huňy z 89. minuty znamenala konečný výsledek 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram válí 3:0

Reagovat
vanGomm

Tady tipnu X.Navíc si myslím,že v tomto 18.kole bude těch remíz asi víc.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remíza tip:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele