15. kolo
21.11.2009 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 2:0

Fotbalisté Příbrami dokázali v domácím prostředí porazit Slovácko 2:0, alespoň do zítřka se posunuli na osmé místo. Výhru domácích zajistili střelec Huňa a Hušbauer. Hosté se do konce zápasu na branku nezmohli.

Domácí fanoušci nemuseli čekat na úvodní branku příliš dlouho. Už v 7. minutě totiž otevřel skóre utkání ve prospěch Příbrami kanonýr Huňa, jenž zužitkoval přesný centr a hlavou překonal brankáře Vaška - 1:0 pro Příbram. Po půlhodině hry to byl opět Huňa, který ohrozil branku soupeře. Po Klesově centru hlavičkoval razantně a míč skončil nad brankou. Na druhé straně se v první velké nebezpečné šanci ocitl Randa, ale Krbeček jeho pokus vyrazil. Do konce prvního poločasu mohl vyrovnat Urbánek, ten ale svůj pokus namířil těsně vedle Krtečkovy branky. Příbramští tak vedli po prvním poločase 1:0.

Slovácko mělo hned v úvodu druhého dějství velkou šanci, Krbeček totiž na poslední chvíli vyrazil padající míč na rohový kop. Hosté se tlačili do zakončení, ale nebylo jim v pokutovém území přáno. Místo vyrovnání přišel v 58. minutě druhý gól Příbrami. Pohlednou akci zakončil Hušbauer, a ačkoliv si Vašek šáhl na míč, tak se domácí radovali z dvoubrankového vedení - 2:0 pro domácí. O chvíli později mohli vést domácí už 3:0, když se dva domácí borci řítili sami na brankáře Vaška, ten jejich pokusy zlikvidoval. Slovácku se už nepodařilo vstřelit kontaktní branku a Příbram až dokonce zápasu výsledek kontrolovala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele