24. kolo
11.04.2010 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Brno 3:1

Příbram doma zdolala Brno 3:1. Za domácí se trefili Klesa, Šmejkal a Huňa. Za brněnské Kalabiška, který svého času srovnával na 1:1.

První šanci měli po deseti minutách domácí. Plašil uvolnil Klesu, který obešel Kalabišku a od koncové čáry pod sebe nahrál, následnou střelu musel Bureš vyboxovat. Klesa byl prvním autorem branky, ve 22. minutě. Klesa vystřelil tvrdě z hranice pokutového území, po rychlé akci. Srovnání přišlo v závěru poločasu, tři minuty před přestávkou. Brněnští postupovali tři proti třem, Došek nahrál Kalabiškovi a ten v těžké pozici vystřelil nádherně pod břevno - 1:1. Tímto výsledkem skončila i první půle.

V 54. minutě přišel další gól, tentokrát do sítě Brna. Pilík rozehrál roh a Šmejkal se hlavou prudce trefil - 2:1. Na druhé straně střílel po přihrávce doška Križko, ale vedle. Po rohu prudce hlavičkoval příbramský Wágner, ale jen do brankáře. To samé si Wágner po chvíli zopakoval, jenže tentokrát mířil nad branku. Potřetí v krátkém sledu se Příbramští dostali do šance, když střílel Pilík. Bureš vyrazil a do sítě doklepnul míč kapitán Huňa - 3:1. Kontaktní gól mohl dát Došek, který šel od půlky sám na bránu, ale vychytal ho brankář domácích. Krbeček vyrazil i ránu střídajícího Šurala.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Didier Drogba

1:2 (někdo-Kalabiška,Rabušic)

Reagovat
smazaný uživatel

co kecáš...bude to 1:3 (někdo-Husár, Kalabiška, Rabušič)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ne 1:3 ale 3:1 no...skoro

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra hostů tip: 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele