20. kolo
22.03.2010 17:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 3:1

Slovácko doma překvapivě porazilo Slavii 3:1, když vyhrálo oba poločasy. Sešívaní seci brzo vedli brankou Trappa, ale po trefách Fujerika, Nestoroskiho a Ondřejky domácí skóre otočili a vyhráli.

První gól přišel již v osmé minutě. Kysela odcentroval před bránu, Koreš sklepnul Trappovi a ten se střelou k levé tyči nemýlil - 0:1. V 10. minutě se vytáhl slávista Senecký, když vytáhl dobrý zákrok po Urbánkově přímém kopu. To se mu už nepovedlo v 15. minutě. Tehdy na sebe Nestoroski navázal několik beků Slavie a nahrál volnému Fujerikovi. Ten z mírného úhlu vyrovnal - 1:1. A sám Nestoroski se trefil také a dokonal obrat. Po přímém kopu nahrával před bránu Fujerik, Senecký míč vyrazil a Nestoroski se trefil zblízka z dorážky - 2:1. Do poločasu měl dobrou šanci ještě domácí Ondřejka, který pálil těsně vedle.

Za Slavii mohl vyrovnat Koreš. Ten ovšem nevyužil nahrávky od Kysely a mířil vedle. Sám Kysela dobře hlavičkoval po Grajciarově centru, ale ani on bránu netrefil. Na druhé straně střílel Urbánek, ale jeho prudká střela mířila mimo. V 72. minutě vystřelil slávista Vaněk a trefil tyč. Lépe se dařilo slováckému Ondřejkovi, který dal na 3:1. I tento gól padl po standardní situaci, když Ondřejka centroval, ale míč propadl až za Seneckého. V závěru ještě střílel po individuální akci Švancara, ale Senecký konečky prstů vytáhl a Slovácko tak porazilo Slavii 3:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se, ale měl si skoro pravdu

Reagovat
AjaxFans

Neblbni

Reagovat
Tomtaf

skoro sem se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Senecký - Krajčík, Kopic, Hubáček, Starý - Grajciar, Janda (M. Černý), Trapp (Ragued), Trubila - Vlček, Šenkeřík (Ivanovski)

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné, ale nic lepšího nemáme... obránce máme jen čtyři (+Trubilu, Ragueda a Trappa jako možný záskok) a v záloze i útoku moc lidí, kteří na to nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

omg tak to byla hruza ...to je moc co se deje stou slavii radsi ani netreba komentovat

Reagovat
georgeo

krásně se mi na to dívá...dneska si útočná dvojce Ondřejka - Nestoroski zaslouží U Němčického jsem jenom trnul, Mazura by si měl uvědomit, že na zásluhy se nehraje

Reagovat
georgeo

jinak dneska se trenéři předháněli, kdo je větší blázen, neboť ty sestavy jsou dosti podivné

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsem se divil, to jsem ovšem nevěděl v jaký sestavě slavia hrála, ted už se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě zaráží, že se nikde nepíše o tom břevnu co FCS trefili hned po gólu na 2:1, mýlím se snad? Jinak netřeba komentovat byl to krásný zažitek, nejlepší moment zápasu bylo Švanciho zastrašování Seneckého po tom co věděl, že ten míč už nedoběhne

Reagovat
georgeo

břevno mi nějak ušlo....jinak Senecký byl dneska nejlepší hráč Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

sem nechápal, co tam Švanci nacvičuje

Reagovat
AjaxFans

Klasika,nedělal to poprvé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele