27. kolo
01.05.2010 18:20 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 2:2

Velice zajímavý zápas byl k vidění na městském stadionu v Brně, domácí fotbalisté totiž remizovali 2:2 s Plzní. Skóre utkání otevřel Rabušic, Plzeň zareagovala brankami Rezka a Koláře, nicméně konečné slovo měl brněnský Dostálek, remízu 2:2 zachraňoval až v nastaveném čase.

Diváci, kteří se přišli podívat na utkání Brna s Plzní určitě nemohou mluvit o zklamání. Už ve 2. minutě utkání se ocitl v obrovské šanci Daniel Kolář, nikým nehlídaný však nedokázal prostřelit domácího brankáře Doležala. O deset minut později otevřeli domácí skóre utkání, Kalabiškův centr se snesl až k Rabušicovi, jenž vstřelil branku - 1:0 pro Brno. Plzeň se vedoucí brankou Brna nenechala zahanbit, ve 33. minutě odpověděl na Rabušicovu branku Jan Rezek, plzeňský útočník dorazil do branky odražený míč, který se k němu dostal po Horváthově ráně do břevna - 1:1. Pavel Horváth byl i u další akce hostí, Doležal měl s jeho ránou opět problémy a celá situace skončila rohovým kopem.

Aktivně začal i druhý poločas a krátce po změně stran se měnilo skóre. Zkušený Horváth poslal přesný centr na hlavu Daniela Koláře a Doležal inkasoval podruhé - 1:2 pro Plzeň. Nutno podotknout, že Brněnští si branku svojí pasivitou zasloužili. V 66. minutě mohl odpovědět Okleštěk, hlavičkou ale minul Daňkovu branku. O dvě minuty později bylo zase rušno na druhé straně, zvýšit vedení Plzně mohl Rezek, jeho pumelenice se otřela o tyč!

Brnu se dlouho nedařilo vyrovnat, ovšem nakonec se jim to přeci jenom povedlo. V 90. minutě utkání se uvnitř pokutového území prosadil zkušený ex-slavista Richard Dostálek, střelou po zemi překonal bezmocného Daňka - 2:2. Konečný výsledek může mrzet především hosty, kteří měli několik dobrých šancí na vstřelení pojistky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele