10. kolo
19.10.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:1

Sparta nedokázala zvítězit v Plzni a veze si pouze bod za remízu 1:1. Obnovenou premiéru na lavičce rudých si odbyl trenér Chovanec, který dal možnost několika mladým hráčům.

V prvním poločase nebylo k vidění příliš nebezpečných situací, ale padly dva góly. Ten první vstřelila Sparty, kterou poslal do vedení v 32. minutě reprezentant Slepička. Zeman rozehrál rohový kop, Poštulka chyboval a Slepička poté pohodlně skóroval – 0:1. Spartě vydrželo vedení pouze osm minut, poté se trefil její bývalý hráč Rezek a bylo vyrovnáno. Rezek přijal nahrávku od Rady, pohrál si s Voříškem a prostřelil Blažka – 1:1. V samotném závěru poločasu ještě střílel nebezpečně z volného kopu Kisel, ale jelikož šla jeho rána vedle, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

V druhé půli měl velkou šanci Kolář. Ještě nedávno hráč Sparty se protáhl letenskou obranou a nechal vyniknout Blažka. V zápětí mohl skórovat po rohu Navrátil, ale hlavou střílel kousíček nad.

Oba celky se v závěru soustředily hlavně na to, aby neprohrály a tak logickým vyústěním byla nezáživná remíza 1:1. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení sparťana Huška v nastaveném čase.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sparta vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

plzen vyhraje o gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele