5. kolo
30.08.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:1

Plzeň stále čeká na druhé vítězství. Před sezónou kvalitně posílení Západočeši získali v utkání s Teplicemi pouze bod, a to i navzdory tomu, že od 30. minuty vedli.

Domácí fotbalisté se od začátku snažili prosadit a většinu času měli nad Teplicemi také převahu. První nebezpečný pokus si na své konto připsal už v 5. minutě Jan Rezek. Skutečně dobrá příležitost ale přišla až o dvacet minut později. Opět jí měl na svědomí bývalý sparťanský útočník Rezek. Ten se dokázal obtočit kolem obránce, jeho následnou střelu navíc tečoval jeden z hostujících hráčů a gólman Belic měl co dělat, aby mu míč neskončil v síti.

V 30. minutě už ale tolik štěstí neměl. Po faulu Hanzlíka Plzeň zahrávala přímý kop z hranice pokutového území a s pomocí teče zdi se prosadil zkušený Pavel Horváth. Vedení mohl zanedlouho pojistit Varadi, ale chyběla u přesnost. O to více jej pak musel mrzet vlastní gól Marka Smoly z 42. minuty, který se snažil odhlavičkovat míč do bezpečí.

Na začátku druhé půle se mohl hned dvakrát prosadit domácí Varadi. Nejprve v jasné tutovce přestřelil, v 51. minutě dokázal sice Belice překonat, na brankové čáře ale zasáhnul Klein a míč vykopl. Bohužel další průběh moc atraktivity nenabídnul. Pět minut před konce normální hrací doby se navíc málem prosadily podruhé Teplice. Pokus Juna z malého vápna ovšem skvěle lapil Poštulka. Poslední příležitost však opět patřila Viktorii. V 89. minutě nedokázal trefit poloprázdnou bránou Varadi, a tak se Plzeň musí smířit pouze s bodem.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

plzen vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

plzen doma nezavaha: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele