20. kolo
14.03.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 0:0

I ve druhém domácím zápase neukázala Plzeň svým fanouškům, jak dává góly. Na rozdíl od zápasu s Libercem se ovšem neprosadil ani soupeř. Jak by také mohl, když se o to ani nesnažil. Nezajímavý zápas skončil stejně tak nezajímavým výsledkem.

První krok k první jarní výhře mohli plzeňští udělat ve čtrnácté minutě. Po přetaženém rohu vracel míč před branku Varadi, ale když na něj Mlika nedosáhl, proputoval neohroženě malým vápnem pryč. Příbram se do hry dostávala až postupem času, přesto se šancí nedočkávala. Plzeň nejspíše hrála taktiku zahrnující co největší počet rohů, z nich ale Hruškovu branku neohrožovala. Prozívaný poločas tak musel skončit bez branek.

Hned ve druhé minutě druhé půle mohl přijít gól Plzně. Kolář vyhrál souboj nad Štochlem a jeho střelu musel Hruška vyrážet. Dorážka se pak plzeňskému hráči vůbec nepovedla. Ještě o mnoho lépe by se však na zedníka hodil Petržela. Ten po skvělém centru Varadiho stál na malém vápně prakticky před prázdnou brankou, jenže vyloženou příležitost zazdil nepovedeným kopem do balonu a Hruška si tuto situaci už pohlídal. V 90. minutě, sice s potížemi, ale přece vychytal zdařilý pokus Limberského Hruška, a tak plzeňská zoufalá snaha a házenkářské obléhání tvrdě se bránící Příbrami tak přišla vniveč, i když si alespoň připsala první bod.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na to,když řeknu,že horší fotbal jsem ještě neviděl,nebudu daleko od pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

aha chápu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele