14. kolo
15.11.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Sigma Olomouc 1:1

Dostál pomohl svému týmu zejména na začátku druhé půle a namotivoval své spoluhráče k vyrovnání i v oslabení. Pro trenéra Levého jsou to tak první body v jeho novém působišti.

Celý zápas poznamenala dvanáctá minuta. Domácí brankář Kořínek špatně rozehrál a musel faulovat Pospíšila. Jasná červená karta a výhoda pokutového kopu. Debutující Dostál neměl proti zkušenému technikovi Melinhovi šanci. O vyrovnání se ve 27. minutě pokusil Vyskočil, ale střela mířící do šibenice nakonec branku minula. V další šanci se zase po kličce ocitl Žůrek ve špatné palebné pozici a Drobisz neměl s jeho pokusem mnoho potíží.

Během první pětiminutovky druhé půle podržel náhradní brankář Zlína svůj tým hned dvakrát. Nejprve skvěle zasáhl proti hlavičce Ordoše, následně vyhrál i souboj tváří v tvář proti Onofrejovi. Drobiszova touha vyrovnat počet chyb brankářů vedla k vyrovnání. Vyskočil našel svou standardkou Kroču, který vyslal nepříliš nebezpečnou hlavičku. Míč k překvapení všech proklouzl hostujícímu brankáři mezi rukavicemi.

Otočit stav mohl sám Vyskočil, ale zpoza vápna branku těsně přestřelil. Na druhé straně střídající Štěpán svým centrem orazítkoval nejspíše nechtěně břevno. V posledních minutách ovšem opět byli vepředu domácí. Bača orazítkoval břevno, Žůrek zase nechal vyniknout Drobisze po střele k tyči.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele