22. kolo
04.04.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK Teplice 1:1

Zlín odehrál s Teplicemi podprůměrný zápas, který nabídl branky na konci obou poločasů. Po každé do stejné branky, a tak se body, pro Zlín smolně, dělí.

Jak už to tak bývá, na Letné se pěkný fotbal nehrál. Nepřesnost střídala nepřesnost a kloudná akce nepřicházela. Až po dlouhých sedmadvaceti minutách se ke střele po ose Trubila - Šmahaj zakončoval Bača jen těsně mimo tři tyče. Severočeši zůstávali za očekáváním a nejzajímavější byla nedůrazná střela Stožického. Když Mahmutovič nedokázal potrestat chybu Dostálka, přišel gól od domácích. Rýdel na jaře přesvědčil o svém umu při přímých kopech a po další takové se zahrával v posledních vteřinách poločasu roh. Na něj si naběhl Čelůstka a otevřel skóre.

I když konec první půle sliboval mnohé, druhý se opět vrátil do nudné kopané. Zajímavé věci se začaly dít až v poslední dvacetiminutovce. Nejprve mohl srovnat krok Klein, jenž po Verbířově standardce hlavičkou tečoval balón, proti kterému se vyznamenal Baránek. Na druhé straně pálil po odraženém rohu zpoza vápna Vyskočil, bohužel pro domácí jen do brankáře. Velkou smůlu si vybral Dostálek, když nedosáhl na centr Žůrka a na zemi zblokoval gólovou střelu Musila. Když za teplické nedokázal z dobré pozice vstřelit gól Rosa, zdálo se, že body zůstanou na Moravě. Jenže minutu před koncem si na rohový kop vyskočil Mareš a sebral domácím radost.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele