5. kolo
30.08.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - České Budějovice 0:0

České Budějovice pod vedením staronového kouče Pavla Tobiáše si ze Zlína odvezly bezbrankovou remízu. Diváci viděli nudný zápas, ve kterém byli nakonec Jihočeši lepším týmem a zasloužili by si vyhrát.

První poločas přinesl nezáživný fotbal. Kromě jednoho slibného okamžiku se na stadionu Letná nic zajímavého neudálo. O největší rozruch se postarali domácí v 30. minutě, kdy založil pohlednou akci Kóňa. Vyslal dlouhý centr na nabíhajícího Krause, jenž pak přihrál Bačovi do vápna, ale ten mířil hlavičkou mimo Kučerovu bránu.

Po změně stran se úroveň hry nijak výrazně nezměnila. Hosté měli mírně navrch, když několikrát zahrozili, kdežto domácí podali bídný výkon. Ve 49. minutě vyslal Šíma z třicetimetrové vzdálenosti ránu, která nakonec orazitkovala břevno. V rozmezí 61. až 67. minuty si hosté vypracovali hned tři slibné gólové šance. Nově příchozí hráč Hudson z patnácti metrů vyslal jedovatou střelu na brankáře Baránka, jenž s obtížemi míč vyrazil. V další příležitosti se ocitl Sedláček, který obehrál Zbožínka a šel sám proti zlínskému gólmanovi, ale pak zamířil mimo. Poté osamocený Svátek z deseti metrů střílel vysoko nad.

Zlín si ve druhé půli nedokázal vypracovat žádnou akci. Diváci dávali hlasitým pískotem najevo svou nespokojenost k výkonu svého týmu. Jihočeši ještě mohli v závěru vstřelit vítěznou branku, když Šíma zblízka přestřelil.

Autor: David Křížka / fotbalzive.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zlin bude o gol stastnejsi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bodík...

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec i jo, ale 3 by byli právem u nás. Naprosto nezáživný utkání. Se divím, že ty lidi neodešli v 10. minutě ...

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy se holt nedarí ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele