1. kolo
02.08.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK Jablonec 0:1

Přesně z padesáti procent zaplněný stadion sledoval nezáživný zápas, který už ve 4. minutě rozhodl hostující Huber. Ani jeden z týmů však svým výkonem nijak neohromil.

Nejrychlejší sobotní branku viděli diváci ve Zlíně, ovšem domácí přívrženci z ní moc velkou radost neměli. Ve 4. minutě si na roh naskočil Tomáš Huber a s pomocí teče dopravil míč za Barankova záda. Vyrovnání měli nadosah domácí o čtyři minuty později. Před Kroupou odkopával míč na poslední chvíli brankář Špit, aby nadějnou akci nepřesně zakončil Žůrek. Stejný hráč pak v 17. minutě dostal příležitost po přiťuknutí Čelůstka, ale hlavičkou branku opět netrefil. A Žůrek to zkoušel dál, po jeho centru na který nedosáhl Špit, mohl skórovat Malár, míč však nedostihl. Na druhé straně to zkusil Žofčák, který se efektně dostal přes Kroču, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila. Do poločasu ještě mohli domácí vyrovnat. Pennerovu střelu vyrazil Špit před sebe a jen díky Homolovu odkopu neskóroval Kroupa.

Nudný druhý poločas oživila srážka jabloneckých hráčů, díky které se do vápna dostal Šmahaj, ale ten mířil před samotným Špitem nad. V 69. minutě si na Pennerův centr naskočil Kroupa, ale hlavičku mezi tři tyče nevměstnal. Dvě šance na zvýšení však spálili také jablonečtí. Nejprve Heskova hlavička jen lízla břevno a o pár minut později nedokázal zamířit přesně Hloušek tváří v tvář Barankovi. V poslední minutě ještě zblízka minul Bača a podtrhl tak nevýrazný výkon svého mužstva.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Váhám mezi plichtou a domácí výhru, ale přikloním se k remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Verim Zlinu a doufam, ze Lafatu s Jabloncem posadi na nohy :-)) Muj tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Verim domacimu zlinu.Dobre posilii a novy trener bude chtit zacit doma vitezstvim

tip 2:1

Jinak za Zlin hraje Karel Kroupa a ne Zdenek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele