6. kolo
13.09.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Tescoma Zlín 2:1

Liberec porazil Zlín 2:1. Obě branky zaznamenal náhradník Jan Blažek. Hostům k bodovému zisku nepomohla ani parádní rána od záložníka Davida Šmahaje.

První poločas moc pohledného nepřinesl. První slibnou gólovou příležitost si vypracovali zlínští fotbalisté ve 24. minutě. Konečník sám před Hauzrem naznačil kličku, ale liberecký brankář jeho záměr včas vystihl a podržel svůj celek. Schylovalo se k odchodu do šaten, ale Liberec zničehonic dokázal vstřelit úvodní branku zápasu. Kapitán domácích Janů poslal přízemní přihrávku na nikým nekrytého Blažka, pro kterého nebyl problém dopravit míč do zlínské sítě.

Ani po změně stran se průběh hry příliš nezlepšil. V 56. minutě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, když Kerič obešel tři protihráče a poté nasměroval míč Blažkovi, jenž v ideální pozici minul bránu střeženou zlínským Baránkem. O jedenáct minut později viděli diváci vyrovnávací branku Tescomy, o kterou se postaral Šmahaj. Ten se totiž parádně trefil ze třicetimetrové vzdálenosti do levého horního rohu liberecké brány a nedal tak Hauzrovi šanci. Zdálo se, že Zlín bude v Liberci potřetí za sebou bodovat. Jenže svěřenci domácího kouče Ladislava Škorpila byli proti a opět udeřili v závěru poločasu. Dočkal se přes obranu hostů šikovně prokousal, jeho střelecký pokus sice Baránek vyrazil, ale míč doletěl směrem k domácímu Blažkovi, který jej usměrnil do odkryté brány. Vzápětí ale mohli rychle odpovědět Zlínští, Vyskočilovu střelu zblízka skvěle vychytal brankář Hauzr.

Autor: David Křížka / čtk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

bude to nudnej zapas takze 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele