3. kolo
18.08.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Teplice 1:0

Jedinou branku, která rozhodla o nejtěsnějším vítězství domácího Liberce, viděli diváci pod Ještědem po hodině hry, úspěšným střelcem byl Dočkal.

Utkání, které moc fotbalové krásy nepřineslo, začalo lépe pro fotbalisty Liberce. V 18. minutě posadil Kerič míč přesně na hlavu Smetany, ale jeho slabý pokus gólmana Teplic příliš nevystrašil. Poté se hra odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami. Až po půlhodině hry zahrozili poprvé hosté, Mahmutovič se snažil přelobovat Hauzra, ale ten stačil na poslední chvíli míč vyškrábnout nad branku. Z následného rohového kopu se k míči dostal znovu Mahmutovič, jeho volej trefil jen domácího gólmana. Ani další náznaky šancí branku nepřinesly a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Ten se změnil po hodině hry, Dittrich poslal míč do vápna, Kerič jeho přihrávku efektivně patičkou zpracoval a vybídl ke skórování Dočkala, který rozvlnil síť. Po brance domácích tempo hry zcela upadlo a hra byla rozkouskovaná častými fauly. Jedinou šanci Teplic v druhé půli měl dvacet minut před koncem Jun, ale jeho střela z otočky mířila vysoko nad branku. Liberec si už do konce zápasu svůj těsný náskok pohlídal a raduje se ze zisku tří bodů.

Autor: Tomáš Lavický / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec narozdil od teplic napravi zavahani z minuleho kola tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec se doma zmátoří 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli liberec predvede to co v poharu tak nevi nevim ale verim jim 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Teplice vyhrají, 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim fandím liberci ale....

Reagovat
Tomtaf

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy zapas, tezkou odhadnout spravny vysledek ae dneska si zrejme oba tymy rozdeli po bodu.

Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Větší hrůzu snad Teplice předvést ani nemohli. Když už prohrávám 1:0 deset minut před koncem, tak to otevřu a jdu za gólem a ne že budu nakopávat míče přes celé hřiště a odevzdávat je soupeři. Tragický výkon. Jsem fanoušek Teplic, ale tohle byl děs.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele