15. kolo
23.11.2008 20:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia Praha - FK Teplice 3:1

Slavia si v Edenu poradila s Teplicemi a vyhrála 3:1. Žlutomodří sice od desáté minuty vedli, ale domácí tým góly z druhé půle dokázal zápas otočit. Dvě branky zaznamenal Tomáš Necid.

První gól padl v Edenu již po deseti minutách hry a jeho autorem byl Štěpán Vachoušek. Tepličtí vstřelili branku po standardní situaci, zleva centroval Stožický, míč se dostal až k Vachouškovi a ten ho přízemní ranou poslal do sítě - 0:1. Slavia mohla odpovědět na gól Teplic o sedm minut později Belaidem, ale tuniský středopolař pálil těsně nad břevno Belicovy brány. Po půlhodině hry se do dobré pozice dostal Latka, ten si naběhl na centr Hubáčka a chystal se střílet, v poslední chvíli ho ale zblokoval jeden z teplických. Dvě minuty před přestávkou ještě střílel domácí Jarolím, ale ani on se neprosadil a balon poslal nad bránu.

V 53. minutě se Slavia dočkala vyrovnání. Z penalty se prosadil reprezentační forvard Tomáš Necid. Pokutový kop se zahrával po jasném faulu Lukáše na Ivanu a Necid si s ním poradil zkušeně, když si počkal na pohyb brankáře a míč uklidil k tyči - 1:1. Slavia pokračovala v tlaku a v 70. minutě se dostala do vedení. Gól vstřelil Tijani Belaid, který pálil hlavou do země a míč se následně odrazil za záda Belice - 2:1. V 78. minutě bylo pro hosty ještě hůř, svou druhou branku totiž přidal Necid. Po rychlém brejku se dostal míč k Ivanovi a ten přesným centrem našel hlavu Necida. Již brzy hráč CSKA Moskva zakončil prudkou hlavičkou pod břevno - 3:1. Uběhla minuta a domácí mohli skórovat znovu, ale Klein na poslední chvíli vykopl Krajčíkův tečovaný centr z brankové čáry. Nic dalšího se nestalo a slávisté doma porazili Teplice 3:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvělé kluci body jsou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele