29. kolo
23.05.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 0:1

Obhájce titulu nezklamal a porazil Teplice na jejich hřišti 1:0. Jedinou branku zápasu vsítil v 68. minutě Milan Ivana.

Zápas nebyl příliš výživný na šance. Jediná příležitost v první půli přišla v osmé minutě a měl ji slávista Milan Černý. Ten pálil z kraje vápna na branku a výborným zásahem se zaskvěl teplický brankář Grigar.

V druhé půli se osmělili také domácí. Ti zahrávali roh, Stožický našel Vachouška, jenž se opřel do střely, kterou však ještě tečoval Hesek a míč tak zapadnul do náruče Romanovse. V další příležitosti vstřelit branku byl domácí Mareš, ten ale nezužitkoval volný kop Stožického a hlavou orazítkoval tyč.

Hned vzápětí se míč dostal k Mahmutovičovi, který v tísni poslal na Heska, ani on však gól nedal. A tak přišel trest. Dlouhý nákop hostů hlavičkoval za sebe nešťastně Rosa a nachystal tak Ivanovi, který vsítil branku a rozhodl o výsledku 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

Teplice se sice mohou dostat na 4.místo,ale určitě důležitější pro ně bude následné utkání se Slováckem ve finále domácího poháru.Jako její případný vítěz by bylo pro ně lepší nasazení.Myslím,že v tomto zápase až tak o moc nepůjde tip x.

Reagovat
Špilmachr

Však pohar ještě nevyhrali a zajici pokud vim se počitaji po lovu

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo psal ten report? To ste to neviděli, nebo co?

Reagovat
vanGomm

Teplice čekal a čeká ve středu 27.05 důležitější zápas sezony se Slováckem ten musí zvládnout a to oni věděli a vědí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele