12. kolo
02.11.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:1

Teplice doma prohrály s Olomoucí 0:1. Zápas nepřinesl mnoho šancí a o jediný gól se postaral přesnou hlavičkou Michal Hubník.

Chabý na šance byl první poločas duelu Teplic s Olomoucí, zmíníme tedy jen jednu a to tu, která se odehrála v 33. minutě střetnutí. Šance patřila týmu hostí a zasloužil se o ni Hořava, který obešel tři hráče Teplických a z hranice velkého vápna vystřelil těsně vedle. Poločas tedy skončil bez branek a bohužel také bez šancí.

Branky se přítomní diváci dočkali v druhé půli, když se po hodině hry prosadil olomoucký útočník Michal Hubník. Olomouc se dostala do vedení po rohu, když dokázala potrestat chybu v domluvě domácího Saboua s brankářem Belicem. Hubník byl zcela nepokrytý a z rohu malého vápna pohodlně hlavičkoval do sítě – 0:1. Gól byl jediným zajímavým momentem druhé půle a zápas skončil těsnou výhrou Olomouce.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele