10. kolo
19.10.2008 15:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 2:3

Teplice doma prohrály s Mladou Boleslaví 2:3. Hosté vedli již o tři branky, ale domácí tým dokázal utkání řádně zdramatizovat a sahal po bodu.

Běžela sedmnáctá minuta utkání a přišla první branka. Tu vsítil hráč hostí Václav Procházka, který se prosadil, když dorazil do sítě Rajnochovu hlavičku – 0:1. Byla to první střela Boleslavi na bránu a ihned skončila gólem. Gólový moment byl také jedinou zajímavou událostí v první půli, do šaten se šlo za stavu 0:1.

Uběhlo deset minut z druhé půle a už to bylo o dva góly. Prosadit se totiž dokázal český útočník s řeckými kořeny Michal Papadopulos. Papadopulos střílel z úrovně penaltového bodu, poté co mu nahrál Sylvestre, míč uklidil pěkně k tyčce – 0:2. O sedm minut později se Boleslav dostala už do třígólového trháku, když další branku přidal opět Papadopulos. Tentokráte utočník využil dobrého centru od Kaliny a mezi dvěma obránci vystřelil k tyči – 0:3. Gólové hody pokračovaly v 69. minutě, kdy přišlo snížení Teplic. Nejprve střílel slabě Sabou, ale míč propadl ke Stožickému a ten sám před brankářem mířil přesně – 1:3. O deset minut později se Teplice dotáhly na rozdíl jediné branky. Skŕovat dokázal Aidin Mahmutovič, který se trefil hlavou po centru Doležala – 2:3. Stejný hráč mohl v samotném závěru zápasu i vyrovnat, jenže ve vyložené šanci selhal.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slagr kola skonci remízou 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal a Mahmutivič do základu ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele