11. kolo
27.10.2008 17:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Boleslav se se Slavií rozešla smírně

Souboj prvního s druhým nabídl divákům lehce nadprůměrnou podívanou. Po odehrání devadesáti minut byli spokojeni oba účastnící, jelikož si rozdělili po bodu za bezbrankovou remízu.

Mladá Boleslav letos ještě na domácím trávníku neprohrála a toužila tuto sérii protáhnout i v tomto přetěžkém zápase, který začal z obou stran poměrně opatrně. Ve 4. minutě ovšem chybělo ke vstřelení branky Necidovi skutečně málo, na poslední chvíli před ním však odvrátil míč brankář Miroslav Miller.

Vyprodaný stadión v úvodních minutách neviděl nijak zajímavý fotbal. Až v 13.minutě se odhodlal ke střele z dálky domácí Mendy a pěkně protáhl Vaniaka, jenž ale jeho střelu kryl. Millera se naopak snažil překvapit Jarolím, ale nevedl si moc dobře. Z hranice pokutového území pálil vysoko nad.

Hodně štěstí měla Slavia v 18. minutě, kdy se po centru Mendyho dostal k hlavičce Michal Papadopulos a k úspěšnému zakončení mu scházelo pár centimetrů. Už zanedlouho to zkoušel bezúspěšně také Tomáš Poláček. Naopak uběhla další minuta a hodně horko bylo před domácí bránou. Po Jarolímově přihrávce se zbavil obránců Šmicer a vypálil, jenže nemířil přesně.

V 27. minutě ukázal své kvality opět Tomáš Necid, jenž se zbavil několika protihráčů a nakonec si udělal prostor také ke střele, ovšem jeho střela olízla pouze břevno brány. Krátce na to z velkého úhlu pálil levonohý Černý, ale vybojoval pouze roh. Největší šanci měl těsně před přestávkou Michal Papadopulos, jenž využil chyby kapitána Brabce a dostal se až k zakončení, avšak gólman Vaniak jej vychytal.

Ve druhé půli hrála o něco lépe Mladá Boleslav, která byla aktivnější a ke vstřelení gólu byla blíže. Jednu z dobrých příležitostí měl už v 52. minutě záložník Tomáš Poláček, který byl na konci pohledné akce, ale i přesto, že měl dostatek času k zakončení, míč poslal nad. O pět minut později neproměnil ještě větší šanci záložník Sylvestre. Ten se do míče opřel z poměrně velké vzdálenosti a gólman Vaniak musel vytáhnout na jeho tečovanou střelu pohotový zákrok.

Domácí fotbalisté to zkoušeli ze všech možných pozic, nic ale k úspěchu nevedlo. Podobně si vedl také na hostující straně Vladimír Šmicer. Druhá půlka byla oproti té první o poznání méně zajímavější. Až v 76. minutě byla k vidění další zajímavá příležitost. Miller vyrazil po jedné střele míč jenom před sebe a Václav Kalina měl co dělat, aby míč odvrátil před dobíhajícími protihráči. Poslední zajímavou možnost měla Slavia. Po centru Belaida ovšem scházela přesnost Tomáši Necidovi. Oba účastníci si tak rozdělili po bodu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slavia utece na 5 bodu vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

slavia vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

SKS vyhraje 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Jenoznacny slagr 11.kola . Zapas by mela ovladnout hostujici slavie ae Boleslavsti nedaji svemu souperi nic zadarmo. Presto si myslim ze prazane splni roli favorita a odvezou si plny bodovy zisk z Boleslavi.

Odhad : 1:3 (1:1) Papadopulos x Smicer, Belaid, Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje 2:3,ale fandit budu Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád Bolku ale řekl bych že slavie vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele