24. kolo
19.04.2009 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:0

Boleslav po gólu Chramosty zdolala doma Teplice a poprvé na jaře doma vyhrála. Důležitější pro Středočechy ovšem je, že si připsali tři body do tabulky Gambrinus ligy.

Domácí mohli jít do vedení ve 24. minutě, kdy hlavičkoval po centru Hrdličky Papadopulos, ten ale netrefil branku. Tři minuty před koncem půle pálil nebezpečně Sylvestre a zasahovat musel brankář Grigar, který vyrazil míč na roh. Ten se ovšem nekopal, neboť rozhodčím jeho zákrok ušel.

V 50. minutě se mohla kopat penalta ve prospěch Boleslavi, po tom co Matula zasáhl míč ve výskoku rukou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. O pět minut později výborně prošel mezi dvěma hráči Poláček a poslal míč na Papadopulose, ten dobře hlavou vystřelil, ovšem neméně dobře zasáhl Grigar a vytlačil míč zpod břevna. Jediná branka utkání padla v 72. minutě a vstřelil ji domácí Chramosta. Poláček nacentroval, Chramosta se nádherně položil do střely a nůžkami rozvlnil síť, čímž rozhodl o osudu utkání.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele