19. kolo
08.03.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Tescoma Zlín 1:0

Budějovice doma brankou Benáta porazily Zlín 1:0. Hráč se trefil po rohovém kopu ve druhém poločase.

V první půli stojí za zmínku jen akce z 33. minuty. Zlín zahrával přímý kop a gólman Kučera nevyboxoval míč ven z pokutového území, ke střele se tak dostal Žůrek a z malého vápna nakonec odkopával do bezpečí Riegel. První poločas byl vyrovnaný a bez šancí, domácí měli o něco více ze hry, ale největší příležitost si paradoxně vytvořil Zlín.

Jihočeši začali od úvodu druhé půle tlakem a ten vyústil ve vedení. V 52. minutě se prosadil Petr Benát. Po rohu se dostal míč k Benátovi a ten střílel přesně - 1:0. Po hodině hry mohli domácí přidat další gól, ovšem Riegel se nadvakrát neprosadil, když proti němu nejprve zasáhl brankář Baránek a poté míč z brankové čáry odstranila obrana. Chvíli potom se mohl prosadil Stárský, ale zblízka nepochopitelně nedal. V závěru mohl vyrovnat Žůrek, když míč po jeho střele mířil za záda vyběhnuvšího Kučery, ten však dokázal balon doběhnout a zásahnout v pravý čas. Utkání skončilo výhrou Budějovic 1:0.

Autor: Michal Havlický / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevim nato ze bydlim na slezsku tak to vyhrajou asi Budějovice 2:0 nikdo neví

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky doma uměj,věřim domácím a jejich bojovnosti...tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

yeees

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele