4. kolo
22.08.2008 19:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

České Budějovice - Sparta Praha 1:4

Budějovická mizérie pokračuje i nadále. Jihočeský klub dnes opět prohrál, tentokrát nestačil na Spartu a zůstává předposlední s hrozivým skóre 1:11.

Až do třicáté minuty měl zápas velmi vyrovnaný průběh. Favorizovaná Sparta se do žádného vážného zakončení nedostávala, ale podobně na tom byly také České Budějovice. Nejvážněji vypadala šance z 25. minuty. Po centru Kadlece na Slepičku hlavičkoval sparťanský útočník ale jen přímo do rukavic gólmana Kučery, který tak moc práce neměl.

V 31. minutě už Jihočeši ovšem inkasovali. Po postupném útoku se míč dostal až ke kopačkám Marka Kuliče a ten jej poslal do sítě. Hráči Dynama se ještě ani pořádně nevzpamatovali z prvního inkasovaného gólu a už prohrávali 0:2. V závaru před bránou si počínal důrazně obránce Michal Kadlec a dokázal se prosadit. Pět minut před přestávkou mohl vedení zvýšit ještě Libor Došek, ale nehlavičkoval přesně.

Vysoký sparťanský útočník se však dočkal na začátku druhé půle. Nejprve neproměnil pokutový kop Patrik Berger, jenže brankář Kučera vyrazil míč pouze k Libou Doškovi a ten už jej do sítě dostal. V 64. minutě naopak domácí fotbalisté vstřelili první gól letošní sezóny a na starosti jej měl Tomáš Sedláček. Ten se prosadil technickou střelou k levé tyči.

Dynamo vstřelená branka očividně nakopla a snažilo se přidat další, ale především kvůli špatné rozehrávce se nedokázalo dostat do pořádných šancí. Až v 82. minutě mohl skórovat kapitán David Horejš, ale míč po rohovém kopu Michala Šmída jeho hlavu ve výborné pozici nezasáhl, takže ze všeho nic nebylo. A tak přišlo potrestání. V nastaveném čase se prosadil podruhé obránce Michal Kadlec a vévodí střelcům Sparty se třemi brankami na kontě.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechci nic rikat ale na www.sparta.cz je ze se to hraje 22.8 2008

Reagovat
smazaný uživatel

jsem z Budejc, ale tohle bude bohužel dvojka, v současné době na to nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych Budejcim aspon bod, ae sparta se potrebuje dostat zpatky na viteznou vlnu a zvitezi.Domaci by mohli konecne skorovta porpve v teto szeone.

Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by to měla zvládnout i s náhraníky. ČB jsou spolu s Kladnem, asi nejslabšim článkem v lize. Tipuju 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

jsem spartana osobne si myslim ze sparta posetri hracou na panathiakos a skusi zazrak takze 0

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře klucíí,to jsme potřebovaly....po té remízce doma s vidlákama z hané...Káca 2 góly...pěkně se na to kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vydlák, ty rudá lůzo ! Sparta je jenom buzerantů parta a letos skončí za Sigmou

Reagovat
smazaný uživatel

You wish

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele