30. kolo
30.05.2009 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

České Budějovice - FK Teplice 3:0

Domácí tým se s ligou rozloučil vysokým vítězstvím nad pohárovým účastníkem z Teplic. Po gólech Hudsona, Benáta a Sedláčka si připisují svěřenci trenéra Tobiáše neobvyklý počet tří, na místo tradičního jednoho bodu.

Do úvodní půle vstoupili lépe Severočeši. Ti také měli několik dobrých příležitostí ke skórování, ovšem svůj tlak z úvodu poločasu nedokázali zužitkovat, a tak zhruba po čtvrt hodině přepustili otěže zápasu domácím, kteří se na rozdíl od nich prosadili. Byť k tomu také potřebovali řádnou dávku šancí.

Střeleckou nemohoucnost na obou stranách tak protrhl zahraniční legionář v barvách Dynama Hudson, jehož překrásná střela z hranice vápna potěšila oko nejednoho diváka a vynahradila mu tak řadu nepřesností a zbrklých přihrávek na obou stranách.

A do konce půle bylo pro domácí ještě veseleji! Těsně před poločasovým hvizdem se opřel ve velkém vápně do míče Benát, jehož střela se otřela o některého z hráčů, stojícího před ním ve skrumáži, a tečovaný míč tak propadl až za záda brankáře Slavíka.

Druhá půle nepřinesla nic nového. Necelé tři tisícovky diváků viděly několik zmatených pokusů o útok podání Teplických. Abychom nelhali, v zoufalé situaci se v jednu chvíli nacházel i hostující obránce Lukáš, který s balónem uklouzl v šestnáctce, o balón ho připravil Mezlík, který obešel vyběhnuvšího brankáře a předložil míč před prázdnou branku doběhnuvšímu Sedláčkovi, pro kterého nebyl problém zvýšit na 3:0.

Severočeši následně utkání doslova zabalili a už se ani nepokoušeli cokoliv s výsledkem dělat. Domácím už to i díky výsledku také příliš neběhalo, a tak byla nakonec k vidění už pouze šance Heska, který však po přihrávce od Verbíře totálně selhal a udělal tak symbolickou tečku za dnešním zápasem.

Autor: Filip Horký

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele