28. kolo
17.05.2009 17:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FK Příbram 4:0

Jablonec doma rozmašíroval Příbram a vyhrál 4:0. Hosté se vůbec nedostávali do šancí, naopak domácím vyšlo vše na co sáhli. V 52. minutě byl navíc za stavu 1:0 vyloučen příbramský Štochl.

První branka utkání padla ve 29. minutě, když duo jabloneckých mladíků přetavilo první šanci a první střelu na bránu v gól. Haurdič s míčem zasprintoval až ke koncové čáře a zprava odcentroval na hlavu Hlouška, který nedal Hruškovi ani nejmenší šanci zakročit a vsítil tak branku - 1:0. Jednobrankovým vedením domácího Jablonce skončil i první poločas a svěřenci kouče Komňackého tak šli do šaten s náskokem.

V 52. minutě se hostům výrazně přitížilo neboť byl za faul v pokutovém území vyloučen Štochl a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí kapitán Pavlík a zvýšil na 2:0. Netrvalo to dlouho, pouhých pět minut, a padla třetí branka. Odražený míč využil domácí Haurdič a z první ho napálil k tyči. Tato opravdu pěkná střela z 22 metrů znamenala náskok třídy pro domácí - 3:0. Další gól mohl přidat vzápětí Lafata, ale jeho ránu z kraje pokutového území lapil Hruška. Patnáct minut před koncem znovu zkusil dalekonosnou ránu agilní Haurdič a Hruška musel vytáhnout skvělý zákrok, aby zabránil brance. V 87. minutě o sobě dali poprvé výrazněji vědět i hosté, ale střelu Klesy i dorážku Fantiše výborně vykryl brankář Zich. Jablonec reagoval v 90. minutě a zvýšil na propastných 4:0. Branku vsítil David Lafata, který vystřelil z vápna na poloodkrytou branku a stanovil tak konečný výsledek duelu.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele