22. kolo
04.04.2009 17:00 CET
1 : 4
(0:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:4

Tak tohle čekal asi málokdo. Plzeň se konečně rozstřílela, a to hned na horké půdě ostravského Baníku. Ten tak nezaútočí na pohárové příčky a evropský sen se začíná pomalu vzdalovat.

Ani jeden tým si zpočátku s míčem moc netykal, postupem času se ale fanoušci fotbalu přeci jen dočkali, a to zejména ti ze západu Čech. Hned z první nebezpečné šance přišel gól, když Limberský chytře uvolnil Koláře, který krásnou střelou poslal hosty do vedení. První poločas toho mnoho, co se týče gólových příležitostí, opravdu nenabídl. Za domácí byl blízko ke skórování Rajtoral, s jehož dalekonosnou střelou by měl Daněk velké problémy, kdyby nemířila pár decimetrů vedle. Před koncem poločasu naopak mohl zvýšit vedení Krbeček, ale hlavičkoval nad branku.

A tak přišlo blesku rychlé vyrovnání Zehera. Ten strávil na hřišti pár vteřin, když ho Rajtoral našel svým centrem a domácí útočník prostřelil brankáře. Jenže netrvalo dlouho a Tchuř stáhl za dres Petrželu ve vápně. K penaltě se postavil samozřejmě Pavel Horváth a vrátil Plzni vedení. Velký hněv se pak snese na hlavu Zehera, který po dobré práci Střihavky mohl do zpola odkryté branky opět vyrovnat.

Branku ovšem minul a přišel tak dvojnásobný trest z druhé strany republiky. Hájovský si naskočil na přímý kop Horvátha a hlavičkou posunul ještě blíže ke třem bodům hosty. Po třech minutách utekl Varadi, centrem našel Koláře, jehož jen na oko bránil Pavlík a hlavičkou posunul zápas do exhibičního výsledku. Debakl tak vyrovnali alespoň fanoušci, kteří do poslední minuty své hráče plně podporovali.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Baník to neumí a my to víme řeknám to Krakonoš přijel až z Vídně

Reagovat
Špilmachr

13 000diváku to jde ale vysledek to bych čekal lepší Gal ásku Svěrki kde jsi ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec Baník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele