9. kolo
06.10.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:0

Nezáživná dohrávka devátého kola nemohla skončit jinak než bezbrankovou remízou. Oba týmy zaostaly za výkony z minulého zápasu, a tak se diváci zrovna nebavili.

První poločas byl pro diváky na Bazalech určitě zklamáním. Gólových šancí se nedočkali, v dobrých pozicích stříleli hráči vysoko nad nebo nedůrazně. Ve vápně Liberce to byl Otepka, na druhé straně v závěru poločasu hlavičkoval Kerič. Nejzajímavější situací tak zůstal neuznaný Papouškův gól pro ofsajd již ze druhé minuty. Liberec nebyl lepším týmem, přesto domácí nezahrozili.

Po změně stran mohl skóre otevřít Mičola, když ho centrem z rohu našel přesně Otepka, ale domácí útočník branku přehlavičkoval. Baník byl stejně jako v prvním poločase o něco aktivnější, ale naděje na gól nepřicházely. Po dalším rohu Otepky se nedokázal hlavičkou prosadit ani Bolf. Do nejnebezpečnější šance na druhé straně se dostal Nezmar, ale ve zbrklé snaze co nejdříve odehrát balon v ostře hlídáném území, branku minul.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

BANÍK PIČO! Tohle musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

liberec smetl spartu a poradi si i s banikem 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

baník vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

baník vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

plichta 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele