6. kolo
14.09.2008 17:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 2:2

Poloprázdný příbramský stadion viděl průměný a na góly bohatý zápas. Příbram nedovolila favoritovi ze západu žádný větší tlak a dělba bodů je pro oba týmy určitě přijatelným řešením.

V úvodu mohl domácí zaskočit Varadi, ale hlavičkou zblízka trefil pouze Krbečka. Další zásah si příbramský brankář připsal v 16. minutě. Limberský volil při přímém kopu z osmadvaceti metrů střelu k levé tyči a Krbeček musel jeho jedovku krýt. První střelu na branku tak ve vedoucí gól proměnili domácí. Ve 20. minutě Michal Klesa využil chyby soupeře ve středu hřiště, nechal za sebou Lecjakse a střelou ke vzdálenější tyči skóroval. Vyrovnání přišlo přesně po půlhodině hry. Limberský nacentroval přímý kop do chumlu hráčů, kde se prosadil Varadi a hlavičkou srovnal stav. I na další gól se čekalo pouze deset minut. Domácí kapitán Huňa byl ve vápně faulován Navrátilem, k penaltě se postavil Turek Biyik a poslal Poštulku na druhou stranu.

Po změně stran šlo vidět plzeňské snažení o druhý gól. V 56. minutě proti Varadiho střele po zemi zasahoval Krbeček. Druhý poločas nabízel o dost méně podívané. Trpělivé fanoušky Plzně však šestnáct minut před koncem rozveselil Petržela. Po chybě domácí obrany se odrazil míč k plzeňskému záložníkovi, který po kličce obránci propálil Krbečka. To jakoby Plzni stačilo, a tak se zápas už jen dohrával z povinnosti. Diváci mohli být po přestávce úpadkem fotbalovosti zklamáni.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele