1. kolo
03.08.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Brno 0:1

Nováček z Příbrami nevstoupil do nového ročníku zrovna nejlépe. Ve svém domácím utkání proti Brnu totiž podlehl 0:1. Jediný gól střetnutí zaznamenal ve druhém poločase Aleš Besta.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka, jak je v zápasech Příbrami obvyklé, moc fotbalové krásy nenabídla a diváci se rozhodně atraktivním a útočným fotbalem nebavili. První minuty byly ve znamení opatrnosti a až ve 13. minutě se Marek Střeštík odhodlal ke střele. Jeho bombu ale gólman Krbeček vychytal. O deset minut později nepřesně hlavičkoval domácí Huňa.

Největší šance celého prvního poločasu přišla v 28. minutě. Bestova střela k bližší tyči ale příbramského brankáře pouze protáhla. Těsně před přestávkou mohl skórovat ještě talentovaný Mareček, jenž vypálil z velké vzdálenosti, ovšem Lukáš Krbeček jej skvěle vychytal.

Po přestávce málem šla do vedení Příbram, avšak zaváhání hostujícího brankáře Bureše, kterému po rohovém kopu vypadnul míč z rukavic, ani jeden hráč nevyužil. A po pár minutách přišlo potrestání této promarněné příležitosti. Přesnou Poláchovu přihrávku zpracoval před Krbečkem Aleš Besta a tváří v tvář nedal příbramskému gólmanovi střelou po zemi nejmenší šanci.

Domácí fotbalisté po inkasované brance přeci jen ožili. Ovšem Pleško, Huňa i Kalabiška buď nemířili přesně, nebo si s jejich pokusy Tomáš Bureš poradil. V Závěru sice Příbram dostala Brno pod tlak, ale vyrovnávací branku už vytěžit nedokázala.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 2:0

Reagovat
Hiko

Nene, uran bude silnější - 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vyhraje a odstartuje úspěšnou sezonu !

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nám vyjde start do ligy! Proto doufám ve výhru, jakkoukoliv, tři body jsou nejdůležitější. Obvykle netipuju ale dnes ano. Tip: 2:1.

Reagovat
Hiko

Kde máte v předpokládané sestavě Příbrami kapitána Huňu? Místo Pilíka on,místo Hlouška Klesa a namísto Costy o mnoho lepší Osan je to

Reagovat
Hiko

Ještě Kalabiška x Borek

Reagovat
smazaný uživatel

Moravský tým v přípravných zápasech neexceloval v útoku, když za šest zápasů skóroval pětkrát a připsal si tři vítězství. Světlým momentem tak byl turnaj v Čelákovicích, kde vybojoval třetí místo. // No tak když víc hráčů marodilo než hrálo, tak se to potom skládá těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musime jednoznacne vyhrat.S takovym cilem, ktery sme si predsevzali pred sezonou, musime na hristi novacka vyhrat.Vse jine nez vyhra je pro nas jednoznacna ztrata.Bohuzel to nebude vubec lehke utkani a rozhodnout by mohla jedina branka.

Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Brnu, ale bohuzel si myslim, ze Pribram alespon bod vybojuje za remizu 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dieeego!

Reagovat
smazaný uživatel

Super ze sme vyhrali.Nevyhrat na pude novacka by byla ztrata.Doufam ze to potvrdime v dalsim kole.Zbrojovka navzdy!!!

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele