24. kolo
19.04.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - Viktoria Žižkov 0:2

Brno doma podlehlo Žižkovu a prohrálo 0:2. Po gólu si připsali Naumov a Kalod.

První situace, ze které mohla padnout branka, přišla až v 35. minutě. Brněnský Lejsal vyboxoval míč jen k nohám Hušbauera, ten neváhal a míč obloučkem poslal na bránu, nakonec ovšem trefil jen horní síť. Jedinou šanci na druhé straně neproměnil Heinz, který po centru Šurala hlavičkoval do obránce Žižkova. Do šaten se tak šlo za stejného stavu, jako na začátku utkání, tedy 0:0.

První gól přišel hned z kraje druhé půle. V 50. minutě se prosadil makedonec Naumov a poslal hosty do vedení. O vstřelení branky se velmi zasloužil nahrávající Švancara, který potáhl balon po levé straně a nádherně ho poslal na zadní tyč svému spoluhráči. Ten poté ze dvou metrů míč uklidil pod břevno. Hezké gesto po gólu předvedli fanoušci Brna, kteří slavícímu Švancarovi zatleskali. Hosté byli při chuti a mohli přidat druhý gól, Vaculíkovu ránu z osmnácti metrů ale zastavila tyč Lejsalovy svatyně. Brno odpovědělo hlavičkou Šurala, který ale po centru Střeštíka mířil mimo tři tyče. O výhře Žižkova rozhodl v závěru Kalod, který potrestal obrovskou chybu Lejsala a zakončil do prázné brány.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Pokud chce Žižkov ještě myslet na záchranu měl by vyhrát.Jen remizovat je v jeho případě zřejmě málo.Musí mu ještě pomoct Slavia a výhrát na Kladně.Moc jiných cest k záchraně asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Brno - pravděpodobná sestava:

Lejsal - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Mareček, Kalivoda, Schneider, Švejnoha - Došek, Heinz

Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:

Lejsal - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Mareček, Kalivoda, Schneider, Švejnoha - Došek, Heinz

Reagovat
smazaný uživatel

brno do 2.ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele