6. kolo
14.09.2008 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Brno - Sparta Praha 0:2

Sparta oplatila Brnu dvě porážky z minulé sezony a zvítězila 2:0. O góly se postarali Kisel s Vackem, kteří se trefili v 12., respektive 83. minutě. Letenští tak zůstávají bez porážky na prvním místě tabulky, Brno je páté.

Běžela dvanáctá minuta, když padl první gól zápasu. Postaral se o něj Karol Kisel, ten se prosadil po kombinaci na ose Slepička - Matušovič, když zpoza šestnáctky mířil přesně k tyči Burešovy branky - 0:1. Gól byl to jediné, co v první půli a vůbec skoro v celém utkání vzbudilo větší rozruch, hra se odehrávala především ve středu pole a týmy se nedostávaly do vyložených šancí.

Výjimkou byla střela Besty patnáct minut před koncem, kdy domácí hráč střílel z voleje a jen těsně minul branku Matúše Kozáčika. Na druhé straně přišla šance Sparty a opět skončila gólem, trefil se Kamil Vacek. Sparta se prosadila po pohledné akci, když Slepička nahrál z levého rohu na Matušoviče, ten poslal pas Vackovi a ten již neměl problém skórovat - 0:2. Oba góly Sparty tak vypracovalo duo Slepička - Matušovič.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vyhraje 3:1 (Besta,Trousil,Mareček-Kulič)

Reagovat
Devil

Doufam,ze Brno s Sparte natrhne prdel!

tip:0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci ze sparty budou rádi za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď mluv ty chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 verim brnu

Reagovat
smazaný uživatel

Brno si po Jablonci odnese z domácího prostředí další porážku

Reagovat
soukup

po jablonci? s těma sme vůbec nehráli ty trubko

Reagovat
smazaný uživatel

to víš už se mi ten jablonec s bolkou plete byl jsem myšlenkama trošku někde jinde, ale aspoň s tou porážkou jsem pravdu měl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele