30. kolo
30.05.2009 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - 1. FK Příbram 1:2

Až v posledním kole dokázali fotbalisté Příbrami zvítězit na hřišti soupeře. "Obětí" se stalo Brno, které před slabou návštěvou 1250 diváků prohrálo 1:2.

První šanci zápasu měl na kopačkách domácí Střeštík, ale trefil pouze gólmana hostů. Příbram se poprvé osmělila ve 20. minutě, kdy Klesovu šanci musel na poslední chvíli hasit obránce Dvorník. To bylo ale tak vše, co mohli diváci v prvním, podprůměrném poločase v Brně vidět.

Skóre se měnilo až v 66. minutě, kdy obrana Brna nechala utéct Klesu, který přesnou střelou poslal Příbram do vedení. O osm minut se stav zápasu měnil podruhé, hosté se po rychlém brejku dvojice Huňa - Nohýnek dostali až před branku Brna, kde byl prvně jmenovaný faulován. Sudí ale nechal Příbrami výhodu a pro Nohýnka nebylo problémem dopravit míč do odkryté branky.

"Čestný" úspěch Brna na sebe nenechal dlouho čekat. Hned o dvě minuty později se v závaru před brankou hostů nejlépe zorientoval Dvorník a poslal míč za brankovou čáru - 1:2.

Po rozmezí 60. a 75. minuty hry, kdy diváci viděli hned tři góly, se tempo hry výrazně zpomalilo a předváděná hra oko diváka rozhodně potěšit nemohla. Na výsledku 1:2 se tak již nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele