11. kolo
28.10.2007 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:0

Plzeň si v zápase proti dobře hrající Olomouci udržela domácí neporazitelnost. Zápas byl velmi vyrovnaný a po většinu času se hrálo ve středu hřiště. Skóre smolně otevřel Randa, když skluzem umístil míč do vlastní branky. V posledních minutách ještě navýšil vítězství Plzně Psohlavec.

Hned v úvodu nabouralo ofenzivní plány Olomouce zranění Lukáše Hartiga při souboji s dvěma obránci. První gólovou příležitost měl Fillo, jeho hlavička skončila pouze na boční síti. Ve 36. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, Jarolímova prudká střela však mířila těsně nad. Mírnou převahu domácí nedokázali v prvním poločase zužitkovat.

Když v 50. minutě vychytal skvělým zákrokem Daněk hlavičku Hudce, otevřel skóre o sedm minut později Randa. Ten, ve snaze zastavit pronikajícího Jarolíma, usměrnil míč přesně k tyči vlastní brány. Olomouc se snažila vyrovnat, nicméně k šancím se nedostávala. V 88. minutě hlavičkoval Psohlavec pouze do břevna. O dvě minuty později se už po rychlém přečíslení tři na jednoho nemýlil Jarolím a do prázdné branky rozhodl o vítězi.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele