22. kolo
23.03.2008 20:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 0:2

Teplice po devíti marných pokusech vyhrály na hřišti soupeře a posunuly se tak na třetí příčku. Výhru zařídilo svými brankami duo stoperů Lukáš s Rosou. Plzeň prohrála na jaře již počtvrté v řadě.

V úvodu utkání se do menších příležitostí dostávaly Teplice, zejména po standardních situacích, které rozehrával Doležal. Po jedné z nich nešťastně hlavou prodloužil na Verbíře domácí Krbeček, ale zkušený hráč nastřelil pouze brankáře domácích. Verbíř vše napravil v 25. minutě, když rozehrál rohový kop, balon přizvedl Rosa a kolega z obrany Lukáš se hlavou nemýlil - 0:1. Plzeňští mohli bleskově vyrovnat, ale Trappova střela z patnácti metrů mířila hodně vedle. Šest minut před koncem první půle mohli Tepličtí zvýšit své vedení, ale Jun trefil hlavou pouze břevno. O reparát a vyrovnání se poté ještě pokoušel znovu Trapp, ale jeho ránu z voleje chytil brankář Slavík.

Domácí si v 53. a 55. minutě vytvořili dvě pološance, nejdříve Petržela trefil jen svého spoluhráče Krbečka a poté narážečka a postup dvou zmíněných hráčů nezakončila žádná střela. A tak měly šanci Teplice, Smejkal utekl na levé straně hřiště a hledal Juna, vše však výborně vyřešil brankář domácích. V 77. minutě přišla další šance Plzně, ale opět s mizerným zakončením. Lecjaks centroval a Borek hlavičkoval vedle. Teplice v tomto ohledu takové problémy neměly a jejich hráči trefovali bránu s větší přesností. Důkazem toho budiž akce z 84. minuty, kdy na 0:2 zvyšoval Rosa, Doležal centroval a nikým nehlídaný stoper pohodlně hlavou skóroval.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele