19. kolo
01.03.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Slovan Liberec 0:1

V úvodním zápase 19. kola Gambrinus ligy na sebe narazily týmy Zlína a Liberce. Zlínští na jaře ještě nebodovali, když nejprve doma podlehli Spartě a pak nechali všechny body v Ostravě. Liberec podává zlepšené výkony a dere se tabulkou dopředu, potom, co doma remizoval s Ostravou a deklasoval Teplice, totiž vyloupil i Zlín a odváží si tři cenné body za výhru 0:1.

Ve třetí minutě přišla první nebezpečná akce Liberce, Kerič patičkou vyslal Nezmara, kterého ale v poslední chvíli zastavil Pazdera. O chvíli později měli hosté další příležitost, nejprve pálil Janů a jeho střelu potom do sítě nedokázal dorazit Kerič, střílel nad. Liberec byl aktivní a neustále zaměstnával Baránka, další příležitost měl Papošek, ale svou střelou z přímého kopu na zlínského gólmana nevyzrál. Po čtvrthodině hry o sobě dali vědět i domácí, míč si nachystal na střelu Kraus, ovšem ukopnul mu ho Musil, který napálil jen bránícího hráče Liberce. Liberec se dočkal branky v 38. minutě, když se prosadil Andrej Kerič. Papoušek vypálil z dvaceti metrů na Baránka, ten vyrazil míč pouze pod nohy chorvatského útočníka, jenž tak vsítil snadný gól. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:1.

V druhé půli měl první příležitost domácí Zlín, ale Šmahajův krásný centr na Baranyaie v poslední chvíli odvrátil Šinglár. Patnáct minut před koncem mohl srovnat střídající Dujka, ale Zlámal výborně vyběhl a zamezil mu ve střelbě. V 80. minutě měl příležitost ještě Zbožínek, liberecký brankář opět výtečně kryl. Zlín se snažil něco s výsledkem udělat, jenomže jeho hra byla křečovitá a i proto prohrál doma s Libercem 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovan musí vyhrát...Zlín je horší než Teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice je, doma to umí, ale tipuji, že Liberec vyhraje 1:0 a gól by mohl dát třeba Kerič

Reagovat
Lahvac-CZ

jako minule že...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele