2. kolo
11.08.2007 19:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Dynamo České Budějovice 1:0

Oba týmy dohrávaly v desíti, domácím stačila branka z první minuty utkání. Zlín i ve druhém zápase neinkasoval a připsal si první výhru. České Budějovice nezopakovaly skvělý výkon ze zápasu s Olomoucí a nebýt Radzinevičiuse, nedostali by se ani do žádné šance. Zaslouženému vítězství tleskali diváci ve stoje.

Po ose Zúbek – Kraus – Žůrek poslední jmenovaný dokázal hned v první minutě otevřít skóre a poslal domácí do vedení. Ve 21. minutě mohl zvýšit náskok Zapletal, když se po rohu dostal k odraženému míči, nepovedená střela však skončila těsně vedle. Ve druhé části jinak poklidného poločasu se dvakrát do šance dostal Radzinevičius, jednou mířil vedle, podruhé v poslední chvíli odkopával Vidlička. Ve 41. minutě se z dobré pozice mýlil Zapletal. Dvě minuty poté na druhé straně Jungr selhal na malém vápně.

Druhý poločas mohl stejně jako ten první začít gólem domácích. Krausovu hlavičku ale vykryl Kučera. V 58. minutě Radzinevičius přiťukl Jungrovi, jehož střelu dobře vyrazil Baránek. Stejně jako první poločas, ani druhý moc šancí nenabízel. Až v 71. minutě tak mohl Bača zvýšit náskok domácích, to by však nesměl z hranice vápna minout. O minutu později dostal stejný hráč druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Další tři minuty na to viděl taktéž červenou kartu hostující Hořejš. Hra v deseti Jihočechům vůbec neprospívala a nevytvořili si žádnou šanci ke srovnání, domácí se neměli proč do útoků hnát a zápas se tak v poklidu dohrál.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*koblihomil

0:0 a nudna hra jako vzdy.

Reagovat
HOST*Hnupe

lol ty si dobrý kár:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele