28. kolo
03.05.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Bohemians 1905 0:0

Podprůměrné zápasy už bývají u Zlínu zvyklostí. Bohemians získaly další důležitý bod kontra Kladnu v boji o druhé sestupové místo. Moravané si střed tabulky svými výkony pramálo zaslouží.

Blízko k rychlému úvodnímu gólu byl Pacanda, který ve 4. minutě využil dlouhého odkopu Baránka, ale zpoza vápna mezi tři tyče zamířit nedokázal. V desáté minutě nacentroval do vápna Kraus, na míč si naběhl Žůrek a nechybělo mnoho, aby jeho střela v pádu neskončila nad. Domácí se snažili o přímočaré útočné akce, hosté z Prahy zase vsázeli na kombinaci, oba týmy však shodně předváděly řadu nepřesností. V další šanci se tak až ve 33. minutě ukázal Žůrek, který byl do brejku vyslán Pacandou, vyhrál sprinterský souboj s obráncem, dostal se do vápna a decimetry chyběly k přesnému zásahu z úhlu.

Po dvou minutách po změně stran mohli skórovat oba týmy. Do vápna Bohemians poslal oblouček Zúbek Žůrka, ten ale zklamal, míč špatně trefil a branku minul. Na druhé straně to zkoušel Šmarda zpoza vápna, Kroča míč tečoval na roh. To však bylo na dlouhou dobu vše, zápas postrádal tempo. Vzruch do prořídlých řad tak přinesl až ve 69. minutě přímý kop Krause, který Sňozík vyboxoval, Pazdera vrátil míč do vápna a napřáhnutý Vrtělka se pak musel zlobit na Pacandu, který míč netrefil dobře. Zlín potvrzoval, že nepředvádí žádné oslnivé výkony. Klokani svého soupeře tlačili, ale oživit fotbal se jim nedařilo. A diváci pískali. V poslední minutě Slezákovu střelu zblokoval Kroča pouze k Ordošovi, který přihrával do vápna Bartekovu, ten ale na míč nedosáhl a zápas skončil výsledkem, který byl předurčen hrou obou týmů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že ve Zlíně minimálně bod Klokan vybojuje, aby se důležitá 14.příčka udržela. V současnosti je už na tom mužstvo lépe, hl. po psychické stránce, takže zápasu ve Zlíně se neobávám, tým má sílu na to tam uhrát slušný výsledek. Tip 1:2. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce nedame nic za darmo !!!!musime doma konečne na plno bodovat a přiblížit se tak k historickým 42 bodům: 2:1..!

Reagovat
smazaný uživatel

Bod se hodí, zvlášť, když ztratilo Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod, záchrana se blíží !!! BOHEMIANS 1905 !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele