7. kolo
22.09.2007 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Liberec konečně vyhrál, odnesla to Plzeň

Liberec si proti Plzni připsal své první letošní vítězství a alespoň trochu vylepšil svou pozici. Slovan se odpoutal ze dna tabulky a opět dokázal, že se mu proti Viktorii daří, jelikož s ní neprohrál už sedm zápasů v řadě.

První poločas moc atraktivity nenabídl, přesto se dá říci, že mírnou převahu měl Liberec. Diváci se dlouhou dobu nudili, protože na hřišti byly k vidění především jen nepřesné přihrávky, zbytečné fauly a nepovedené střely. Ovšem ze sedaček je zvedla nenápadná rána Jarolíma, kterou tečoval Košťal, čímž změnil její směr a nadělal gólmanovi Zlámalovi nemalé problémy. Jedinou výraznější šanci domácích fotbalistů spálil pár okamžiků před přestávkou po centru Papouška útočník Nezmar, jenž svou hlavičkou netrefil bránu.

Rozhodující gól zápasu vstřelil v 47. minutě navrátilec Jan Blažek, který nedal svou pozemní střelou Daňkovi šanci. Hosté otevřeli hru, čímž dali možnost domácím vstřelit další branku. Dortův pokus Daněk vyrazil přímo k Janu Nezmarovi, ten měl před sebou prázdnou brankou a mohl v poklidu zakončit. Hned z protiútoku mohl alespoň snížit Marek Jarolím, byl však nepřesný. Na 3:0 málem zvýšil dvě minuty před koncem normální hrací doby opět Nezmar, ale jeho hlavička zamířila mimo bránu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*grophy

Liberec udrží neporazitelnost a vyhraje 2:3

Reagovat
HOST*Luke

Liberec ještě nevyhrál a není ani nikde napsáno, že vyhraje proti Plzni. Jisté je však, že doma Liberec neprohraje a spoléhat bude hlavně na standartky. Plzeň však disponuje (i na lavičce) mladými šikovnými útočníky (např. Borek), kteří Liberci možná zle zatopí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele